Digital Promotions – dă premii

Digital Promotions dă premii în produse, fie un mouse optic, fie o cană personalizată, fie un mouse pad, tot personalizat. Ce trebuie să faci în schimbul unuia dintre aceste premii ? Păăăi. Simplu… Trebuie să analizezi una dintre temele propuse de către ei, eu am ales design şi funcţionalitate. Şi ca să fiu punctual, am să analizez design-ul şi funcţionalitatea strict, adică fără nicio remuşcare, să ezit orice lucru prost văzut în forum doar pentru ca organizatorii să mă ia în nume de rău, că doar de, asta presupun că-i îi interesează, criticile, pentru că acestea pun baza perfecţiunii unui anumit forum său orice altă platformă în online.

  • Am să încep cu logo-ul acestui forum, care mie personal nu-mi place, este text-ul principal al forumului, fără nicio editare, fără nicio emblemă care să descrie tema forum-ului.

Untitled-1

  • Un alt lucru care mă deranjează este rezoluţia pe care se bazează acest portal. Pot spune doar că este un care lasă de dorit, probabil este făcut pe o rezoluţie mult mai mare decât a mea, cel puţin la 1024×768 se vede foarte prost, mai ales elementele de design precum iconiţele facebook, twitter şi yahoo messenger.

Untitled-2

  • Acea imagine cu numerele de orange, vodafone şi romtelecom arată foarte prost, în primul rând claritatea textului lasă de dorit, aceea imagine strică foarte mult aspectul principal al portalului cât şi poate să lase o impresie proastă despre firma ce oferă respectivele produse. Ca propunere, am venit cu o imagine care cred că este mai potrivită. În cazul în care vă place varianta mea, le puteţi folosi.

 xxq poze

  • În ceea ce priveşte produsele acestui portal, pot spune că am fost complet surprins de ele. Sunt foarte originale cât şi făcute cu mult stil, nu am încercat ( încă ) niciun produs, însă dacă respectivul imprimeu ar ieşi în realitate lafel cum este postat în portal, ar fi totul de nota 10, ceea ce şi cred că este. Îmi plac foarte mult ideele, atât de vectoriale cât şi cele cu diferite personaje, de exemplu: „ Einstein ”.

Cam atât am avut de spus în privinţa Digital Promotions, mai aş avea câteva de discutat, însă acelea sunt foarte mici amănunte, pe care poate am să le dezbat pe forum împreună cu administratori. În concluzie, Digital Promotions este o firmă bună de la care puteţi achiziţiona cu încredere diferite produse personalizate la preţuri mici.

Reclame

Etichete: , , , , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: