Extragranţia de retur, de la eMag

extra_garantieVorbeam în seara de revelion despre reducerile ce urmau să fie afişate pe magazinul virtual eMag, reduceri ce au fost complet adevărate, spun asta deoarece am stat toată seara şi am verificat cum decurge treaba. De data asta, este un concurs, tot marca eMag. Nu, nu este un AlienWare ca premiu ci este un Sony Vaio şi 10 vouchere cadou. Sper că aţi verificat ultimul upgrade de la eMag, da, cel cu ExtraGarantie de Retur de la eMAG.

La eMAG, in primul rand ne dorim ca fiecare client sa fie pe deplin multumit de produsele cumparate. Stim de asemenea ca e posibil pentru oricine sa faca la un moment dat o alegere mai putin inspirata. Daca ti-ai dat seama ca produsul cumparat nu e exact ce ti-ai dorit, trimite-l pur si simplu inapoi si iti vei primi banii integral. Poti face asta in primele 30 de zile de la cumparare, indiferent de modul de livrare sau de facturare.

Mai pe înţelesul tuturor, să zicem că îţi achizţionez din magazinul online un produs, de exemplu un laptop. În cazul în care eşti dezamăgit de funcţionarea acestui laptop, sau are un defect vizual sau orice altceva, îl trimiţi înapoi celor de la eMag iar ei îţi vor oferi banii înapoi. Mare atenţie, dacă produsul depăşeşte perioada propusă de cei de la eMag şi anume 30 de zile, nu-ţi vei mai putea primii bani înapoi. Înapoiarea respectivului produs poate fi făcut strict prin Fan Courier, sau în unul din showroom-urile eMag.

Mi se pare o idee relativ bună, şi foarte folositoare românilor, deoarece mai mereu intervin diferte probleme după achiziţionarea unui anumit produs, ba ăla nu merge, ba celălalt. Este o idee ce nu a mai fost folosită de niciun alt magazin de nişă, fapt ce detaşază eMag de restul magazinelor. Am văzut într-un timp, că şi pcgarage a abordat aceeaşi idee, dar văd că a cam lăsat-o baltă în ultimul timp.

Cum funcţionează ExtraGaranţia eMag?

Păi, mai întâi trebuie să intraţi şi să completaţi formularul de aici. După completarea formularului, un reprezentat FanCourier va prelua produsul în maxim 48 de ore. Detaliile complete despre trimiterea şi primirea produsului / baniilor vei putea găsi aici.

Cu acest articol particip la concursul Un Sony Vaio pentru cel ce duce vestea buna! Numarul meu norocos este <2259 >

Reclame

Etichete: , , , , , , ,

Un răspuns to “Extragranţia de retur, de la eMag”

  1. CGeorges Says:

    Bine, bine, am inteles ca te-ai inscris cu acest articol la un concurs dar legea spune clar, orice magazin virtual este obligat sa primeasca produsul inapoi si sa restituie banii integral in maxim 30 de zile daca cumparatorul nu este multumit, 30 day money-back guarantee. Deci pana la urma nu e o oferta, is obligati sa faca asta! Exceptand cazul cand e vorba despre un contract si zice altfel dar nu e cazul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: