De ce se numesc motociclişti donatori ?

… de asta.

Etichete: , , , , , , , ,

23 răspunsuri to “De ce se numesc motociclişti donatori ?”

  1. Easy Says:

    Vai de capu meu. NU cred ca cunosc unu care sa aiba motor si sa nu fi facut accident/cazut.

  2. Andrei Ionut Says:

    WTF, cum s-a dus :))

  3. Scurte de Duminica #38 « Crok's Blog™ Says:

    […] * Alina Ilioi – Grija mare,taur furios! * Andreionut – Concurs , CREMŞNIT.ro * AndreiBlog – De ce se numesc motociclisti donatori? * GrimCris – Moda la batrane * Ceostoy – 400 * Everzor – Inainte sau dupa plecare? * […]

  4. Scurtiliiiiii #4 | Ceostoy.ro ( If you could do a difference , do it ! ) Says:

    […] – De ce se numesc motociclisti donatori […]

  5. phidas Says:

    Doua roti, senzatie majora. 😀

  6. moto_lady Says:

    ei,na.prostia lui 🙂 Stiu ca exista smecherasi din-astia  dar in mica masura. Voi aveti impresia ca toti sunt asa pentru ca astia rai ies in evidenta. Mai studiaza problema si vorbim dup-aia daca sunt motociclistii donatori sau nu.

    @easy,eu cunosc unu,dar ala e doar baftos 😛 Restul pica pana le intra mintile in cap,dup-aia raman pe roti 🙂

  7. Andrei Says:

    Moto_Lady, nu am spus că toţi sunt ca cei din videoclip. Mai sunt şi întregi la minte, care prin motocicletă înţeleg un mod de relaxare şi o plăcere. Şi toate chestiile cu viteza şi schemele sunt doar pentru a ieşi în evidenţă. Am sau nu drepate ?

  8. Undeath Says:

    pentru mine e de ras :))

  9. Tzukune Says:

    Mda… A donat sange melcilor si gandacilor din iarba!

  10. ceostoy Says:

    :))))) ce injurau aia pe sfarsit :))

  11. Razvan Says:

    Asta din videoclip chiar ca nui sanatos… :-J

  12. Andrei Says:

    Nu e doar un ăsta ci sunt mai mulţi…

  13. KillaBoY Says:

    Sa zica mersi ca s-a dus in sant si nu a intrat in utilitara aia sau microbuzul ala.

  14. Alecs Blog – Inca un blog pe net » Scurte de duminica [seria 3] Says:

    […] by sunrise şi noul album 13. Crok si Scurtele lui 14. Kaloo si Cantecul de buna voie 15. Andrei si motociclistii donatori 16. AndreiM si Zilele Municipiului Hunedoara 17.Lucia si seara de Halloween 18.Zozo si Stop […]

  15. Dan Ciulea Says:

    mai si striga colegii lui „uite ba taranu asta…” pai sa ma scuzi dar, daca ala cu motoru vine cu 150-160 sa si mor daca il vezi… problema e ca nu semneaza inainte de a se urca pe motor, nu semneaza foaia aia de „donator”, ar trebuii ca in momentul in care isi iau o motociclata de genu asta sa existe o fisa de completat si sa ii puna sa semneze…

  16. Alecs Says:

    nu a fost vina motociclistului. „Taranul cu microbuzul” deoarece s-a bagat ca prostul in curba, iar acesta cu 160km/h nu avea cum sa evite microbuzul, asa ca a incercat sa o ia dea dreptul fara sa puna frana deoarece pierdea controlul si putea sa se intample ceva mai rau.

    Stiu multe persoane care merg de ani buni, au avut accidente si tot din cauza celor cu masini, care uita ca sunt si motociclisti in trafic si nu stiu sa se asigure si sa se uite bine daca mai lasa si loc altuia sa treaca

    Sincer si eu am mers, chiar daca nu am 18 ani. Am mers si inca voi merge pe un motor de 180cp, dar sincer… nu se compara senzatia intr-o masina cu 140km/h cu senzatia de pe un motor cu 140km/h… Dar cred ca si cei cu motoarele si cei cu masinile trebuie sa fie mai grijulii

  17. Alecs Says:

    Rectific. Cel cu motoru nu avea mai mult de 100 in momentul in care a trecut prin fata microbuzului. Cel cu microbuzul este cel vinovat deoarece nu a acord prioritate, trebuia sa se opreasca pe banda lui, deoarece am vazut ca sunt 4 benzi, iar ceilalti puteau trece frumos pe langa el.

  18. AndreiBlog Says:

    Păi, dacă observi sunt doar două benzi, şi dacă motociclistul ar fi avut viteza regulamentara de 70kmh, ar fi putut evita complet accidentul. Şi nu doar de accident vorbim, ci de ceilalţi, după cum vezi, încă de la început, se văd motociclişti ce rulează cu o viteză de peste 130km/h. Am sau nu dreptate?

  19. Boris Says:

    A fost vina microbuzului adevarat. Dar motociclistul ce cauta sa mearga cu asa viteza pe acolo? Nu stie ca viteza e 90 in afara? Bine imi pare ca a cazut… sper ca a murit in chinuri. Urasc motociclistii si scuteristii cu toate ca am si eu permis de categoria A.

  20. Andrei Says:

    Din fericire, subsemnatul s-a ales cu picioarele rupte, o mână ruptă şi probleme grave la coloană!

  21. Boris Says:

    adica e terminat pe viata sa inteleg…

  22. yoz Says:

    Toti se caca pe ei : „vai ce inconstienti”! Chiar daca nu sunteti fani ai motocicletelor, daca va pune cineva intr-un gallardo nou, circulati pe banda voastra cu viteza regulamentara? Poate s-a nenorocit pe viata, dar sunteti ipocriti daca il judecati.

  23. moto_lady Says:

    @andrei, da, ai dreptate.
    @dan ciulea, de ce sa semneze o foaie dintr-aia? Poate nu vor sa-si doneze organele. Uite-asa, de-al dracu. Stii cine mai are o parere ca a ta? O colega de clasa care provine de la tara si un tigan care atingea 100 si ma freca la cap mai demult sa-l duc pasager. 😉 Doar fiindca un om merge pe motocicleta nu inseamna ca neaparat o sa crape (el sau ciolanele lui)
    @Alecs, moral a fost vinovat motociclistul. A vrut adrenalina, o avut. S-a speriat si a intrat ca prostul in sant. Ce vina are ala cu duba? Mai ales ca s-a oprit sa-i dea prioritate. Cat despre intratul pe banda, el a intrat foarte putin, lucru pe care il face orice sofer, chiar si pe motocicleta.

    Desi am si eu motor, ii dau 100 % dreptate aluia cu duba.

Lasă un comentariu