Campanie: „ anti-mitocănie ”

O campanie pornită de cei de la radio Guerilla. Pe siteul oficial veţi găsi informaţii despre aceste rase în variantă audio, cât şi „ imagini dălea de pus pă desktop ” cu personajele care fac parte din acest atlas. Puteţi propune şi o îmbunătăţire a acestui atlas intrând aici, şi pe lângă asta, poţi să spui dacă ai fost implicat într-un conflict cu un mitocan chiar aici. Păi ce să zic, bună iniţiativă şi chiar a stârcnit atenţia multora, totul este original, de la denumirile acestor personaje până la imaginile de prezentare.

Anunțuri

Etichete: , , , , , ,

5 răspunsuri to “Campanie: „ anti-mitocănie ””

 1. CupY Says:

  Dapz e foarte tare „atlasul” :)) poate asa or sa se simta cei vizati si se vor mai indrepta desi ma indoiesc profund ca doar deh.. fitele sunt la putere 8-|

 2. Implant dentar Says:

  Cel mai grav este ca toti aproba acest atlas, chiar si cei ce se afla in cauza. Nici macar nu isi dau seama ca ei sunt cei vizati. Mai mult, devine un standard de atins. Marlanul de Dorobanti a devenit Marlanul de Stanjeneilor, Oltenitei, Brancoveanu, ceva haios.

 3. Sensio Says:

  Chiar credeti ca un clip ca asta sau demersul lor in intregime ii va afecta cumva pe cei mentionati?

 4. Cristi Says:

  Nu poti atinge pe cineva lipsit de moralitate printr-un demers care indeamna la … moralitate. Cum zice cineva mai sus, il aprobam toti, poate chiar si unii care nu isi dau seama ca ei sunt descrisi acolo. Nu cred ca o sa aiba nici un rezultat.

 5. SoriN Says:

  mie nu mi se pare mijto video-ul 😕 ni l-a pus si noua diriginta la scoala ….si nu mi-a placut…altii radeau in draci…eu am stat 😐 ca la un film plictisitor

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: