De ce nu participă lumea la concursuri

Subiect nedezbătut şi sfat pentru bloggeri ce fac concursuri. Nu contează ce premii aveţi sau ce şanse oferiţi orcărui participant la concurs, într-un concurs adevărat nu se procedează aşa. Poate ăsta e motivul pentru care mulţi nu participă la concursuri, ca de exemplu în imaginea de mai jos :

untitledCiteşti amănuntele şi vezi ultima propoziţie, apeşi lejer butonul X din dreapta headerului la browser şi-ţi continui treaba. Păi băi, nu aşa se organizează un concurs, cel puţin eu nu particip la asfel de concursuri care au tragere la sorţ, este vorba de faptul că trebuie să câştige cel mai bun, ăl mai inventiv să aibă parte de premiu, nu e vorba de noroc ci de imaginaţie, de conţinutul articolului respectiv.

 • Organizarea unui concurs în câteva cuvinte : „ Cel mai bun să câştige ”…
Reclame

Etichete: , , , , , , , ,

7 răspunsuri to “De ce nu participă lumea la concursuri”

 1. Crok Says:

  da … stiu cu tragerea asta la sorti … zici ca suntem la Loto
  May the best win … cel mai bun review , sau depinde de tematica concursului.Nu la sorti! Ce-i aia? Respect pentru blogatu la faza asta

 2. Marius Says:

  Si daca zic ca-i aleg eu, iara nu e bine, ca ai facut blat si daca tragere la sort e iara blat >> nu prea are rost sau „n-ai cu cine”

 3. Crusher Says:

  Nu neaparat. Tragerea la sort le ofera tuturor o sansa. Insa daca vrei sa faci un concurs bun, oferii premii pentru categorii: cel mai bun; cel mai inventiv; etc, depinde de concurs si bagi si un premiu prin tragere la sort, pentru a-i atrage si pe cei ca tine, si pe jucatorii la loto.

 4. Catazx Says:

  Da stiu………….eu nu ma bag la concursuri de acesteea.

 5. Tzukune Says:

  Ba sunt faine si astea pentru ca nu conteaza ce aberatii scrii, ci sa scrii ceva ce sa respecte regulamentul concursului. Deci nu te chinui sa fii bun.

  E adevarat ca cele in care trebuiue sa fii inventiv sau sa iti pui imaginatia la contributie sunt mai incitante, dar acum este si greu sa dai premiul ca organizator pentru ca pot fi mai multi buni si nu stii ce sa alegi.

 6. Concursuri Online Says:

  OK ! Daca nu e tragere la sorti tot nemultumiti sunt bloggerii pentru ca in stabilirea celui mai bun intervine subiectivitatea juriului sau, si mai rau, bloggerii apeleaza la tot felul de metode pentru a frauda concursul…

  Am trait sa vad destule concursuri pentru bloggeri si nu a fost macar unul singur in care toata lumea sa fie multumita…

 7. posturi tv live Says:

  da ;))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: