Deoarece mulţi iau carnetul pe brânză

Pe canalele de televizor respectiv siteurile de stiri sau mai nou blogurile se actualizeaza cu videoclipuri din traficul românesc sau internaţional. Mulţi ştiu răspunsul acestei întrebări, alţii nu. Păi, oare din a cui cauză acei ” şoferi ” au valabilitatea de a circula pe străzile României, nu cumva din cauza celor ce le semnează carnetul de maşină în schimbul unei bucate de brânză ? Ei nu se gândesc că acei viitor şoferi vor provoca acidente şi vor pune alte vieţi în pericol. Deseori, acele videoclipuri cu maimuţa de la volan sau un nou star în era cântecului de operă circulă dintr-o parte în alta, înţeleg că aşa e distracţia pe la voi soferii de camion, dar care îi este rostul postării videoclipului în care voi vă maimuţăriţi pe internet ? Poate că vă gândiţi la faimă şi avere, că mulţi se vor minuna de ceea ce faceţi voi acolo, până când se trimite un mesaj video la un canal de televizor, vei fi identificat şi vei sta pe ” standy by ” câteva luni bune ?

Nu ştiu de ce genul de şoferi sunt lăsaţi să circule cu acte în regulă pe şoselele din Romania şi nu numai, nu se pune în joc doar viaţa lor, este vorba şi de viaţa unor alte persoane care sunt nevinovate, ar trebuie să se pună mai multă atenţie atunci când se oferă permisul de conducere unui nebun.  Aceşţi indivizi trebuie scoşi permanent din circulaţie şi asigurarea unui control psihologic la ordinea zilei

Pur si simplu ma plictiseam”, spune soferul de tir filmat in timp ce se afla la volan si dansa cu foc. „Toti facem asta, ne taiem unghiile, ne facem freza sau ne uitam in oglinda.

Să înţelegem că jocul la volan este ceva firesc în lumea conducătorilor de camion ? Înseamnă că videoclipurile apărute pe internet fac parte dintr-o categorie normală, mai bine spus ” oricine poate face asta „.

Etichete: , , , , , , , ,

7 răspunsuri to “Deoarece mulţi iau carnetul pe brânză”

 1. Vasi Says:

  Am vazut acel filmulet si, am ramas uimit de ceea ce facea acel sofer, cred ca a avut in vedere sa posteze aceea filmare de la bun inceput pe internet si de aceea sa dat in spectacol fara sa fie constient de pericolele care puteau aparea. Articolul tau ii bun dar vizitatori sunt putini si nu il vor vedea multi sa ia atitudine.

 2. redandblue Says:

  Astia 2 au facut’o pe nebunii , dar ala care habar nu avea sa citeasca , cum a luat oare permisul? Stim cu toti raspunsul

 3. Crok Says:

  Sunt multi care iau carnetul pe pile.Si asta nu e bine mai ales ca numarul lor creste considerabil.

 4. Serginho Says:

  Am vazut si eu acele clipuri… foarte amuzant acel tarzan…

 5. Crok Says:

  a,si inca ceva.Se vede diferenta intre unu care plateste orasul si altu care invata.Cel mai bun exemplu il constituie 2 prieteni de-ai mei.Cel care cica si-a aranjat orasul a busit masina de 3 ori odata fiind cel mai grav ca a dat peste o caprioara aproape de vulcanii noroiosi de la berca (Buzau) … pe cand celalalt nici un accident 🙂 so?

 6. Marius Says:

  E o prostie,pe langa faptul k isi cumpara moartea singuri mai iau viata si altor oameni nevinovati.E un sistem de cacat

 7. credit casa Says:

  Incerc sa-l inteleg dar nu prea pot. Pur si simplu nu se gandeste ce consecinte pot avea actele sale de prostie. Asculta muzica daca te plictisesti, dar ramai cu ochii pe drum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: