Un mic ajutor bloggerilor la început

Astăzi m-am gândit să ajut într-un fel bloggeri aflaţi la început, care n-au cunoştinţele necesare pentru a se integra cu brio ” testului „. Cu ajutorul lui Microsoft PowerPoint, azi / mâine voi publica pe acest blog o prezentare .powerpoint, cu conţinutul necesar unui blogger aflat la început. Cu ajutorul acestui site o voi încărca deoarece acest site permite încărcarea fişierelor de tip powerpoint şi în acelaşi timp vizualizarea lor în formatul disponibil.

Această prezentare va cuprinde, sfaturi, cum să-ţi promovezi blogul, despre trafic, cum sa nu, termeni blogging şi multe altele, toate adunate în vreo 10 slide-uri. Pentru început, autorul acestei prezentăi voi fi decât eu, deoarece nu am găsit pe cineva acum ca să mă poată ajuta. Prezentarea va fi intitulată : ” Mic ghid pentru bloggeri la început „.

Reclame

Etichete: , , , , , , , ,

3 răspunsuri to “Un mic ajutor bloggerilor la început”

  1. Crok Says:

    azi sunt disponibil dupa ora 13:30 pentru acel mic ghid daca mai vrei sa-l faci

  2. Grim_Cris Says:

    Daca tot are numai vreo 10 slide-uri nu mai bine il scrii tu ca articol de blog? Te ajuta si e tine la promovare in caz ca o sa caute cineva pe google anumite cuvinte cheie 😉

  3. Andrei Says:

    Da, se pare că ” prezentarea ” va fi in variantă de articol, deoarece, am stat si m-am gandit, poate multi n-aveti powerpoint iar pe internet nu se prea intelege la ce ma refer. Prezentarea va fi gata maine sau astazi seara.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: