Hai s-o dam pe manele, la figurat…

Nu sunt un împătimit al muzicilor să le zic ” trecute „, însă prin playlist-ul meu mai există, defapt e cam 70% format din melodii cântate cu mulţi ani în urmă şi totuşi nu există grad de comparaţie intre melodiile actuale si cele ” trecute. Mulţi, vorbesc despre români au ales varianta manelelor, un astfel de gen poate dăuna în exces sănătăţii unui om. Să nu zic ca artisti precum : Queen, Pink Floyd, Metalica sunt înlocuiţi astazi de Guţă, Salam, Pastramă, Ciorba si alte condimente respectiv mâncăruri. Nu ştiu cât ajută un astfel de gen unui român, insă eu când aud melodii de genul, parca simt că mi se sparg timpanele, îmi bag degetele in urechi şi înjur în gănd pe ăla care a dat drumu unei astfel de melodii. Nu fac discriminari, unora chiar le plac manele insă, stiţi cum e aia, gusturile nu se discuta.

Melodiile care in trecut erau, sa nu zic prin topuri, astazi sunt uitate, parcă am ascultat la televizor mai precis pe UTV, o variantă radio a melodiei : ” Pink Floyd – The wall „, intradevar era mult mai profesionalistă însă se făcea o mare diferenţă între radio edit si live. Nu fac discriminari, însă manelele ne reprezintă, ce am face, nu putem influenţa cu nimic un manelist de a se lasa de meserie. Totul se rezumă astfel : ” Incercaţi să vă luaţi câteva melodii cântate de Queen ( de exemplu ) „…

PS : E primul post scris cu diacritice, aşa că nu vă miraţi dacă ve-ţi vedea lipse de ş,ă,ţ s.a.m.d, o să mă acomodez mai pe viitor.

Reclame

Etichete: , , , , , , , ,

4 răspunsuri to “Hai s-o dam pe manele, la figurat…”

 1. Marius Says:

  Vorbesti prosti, Metallica , Queen, Pink Floyd , Rolling Stones lista poate continua, nu vor fii niciodata inlocuiti de manelisti, cel putin in zona in care stau eu

 2. komAk Says:

  Are dreptate Marius. Ascultatorii de Queen, Metallica nu se vor reprofila niciodata pe manele. Nu ai ce sa le faci, eu m-am lamurit. Aveam si eu porniri de genul „eu o sa schimb lumea” dar m-am potolit.
  PS: se scrie daca veti vedea.

 3. Catazx Says:

  Linkin Park n va fi inlocuit de manelisti,nu se lasa rocku ma Mariuse 😉 tot mai multi fani

 4. Ady Says:

  De cat sa ascult Metalica la petreceri mai bine asculti salam , 😉 forza manele

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: