Televiziune online de calibra buna

Acest post poate sa se considere un review al siteului pe care il vizitez zilnic, am activitate pe acolo, si l-am inlocuit cu Teveu. Vorbesc despre el, care m-a impresionat prin modalitatea lor de a satisface un vizitator, ma refer la claritatea programelor oferite de ei, pe langa rapiditatea de buffering la fiecare program. Unele posturi TV nu difuzeaza live pe internet 24/24h, transmisia poate fi intrerupta pe durata anumitor emisiuni ce nu sunt de productie autohtona (ex: filme, sport) si nu au licenta de difuzare pe internet. Imi place faptul ca aproape toate programele sunt functionale, mai exista si cate 2 servere la anumite programe des utilizate, respectiv 4 servere la gsp tv.

Nu pot sa zic ca poate fi innlocuit cu o antena, are toate programele, si gratis insa unele, cateodata nu merg. Nu e nici pe gratis daca-l inlocuiesti cu antena, deoarece, nu gasesti la fiecare pas internet gratis. Designul nu este unu prea luminat, insa e simplu, pe un site de genu nu este necesar un design complicat. Imi place faptul ca ati despartit canalele ( Romanesti, Movie etc ) deoarece ajuta foarte mult la cautarea in acest site.

Eu unul imi pierd timpul pe aici, asa ca vi-l recomand si voua din simplul fapt ca merg aproape toate programele. Pentru a utiliza acest serviciu trebuie sa intrat cu Internet Explorer, si sa downloadati de acolo cateva programele. Link : Cool-Tv.

Reclame

Etichete: , , , , , , , , ,

4 răspunsuri to “Televiziune online de calibra buna”

 1. Catazx Says:

  Si eu il foosesc si sunt miltumit 🙂

 2. madalin Says:

  Las’. Mai bine TV’ul decat in fata monitorului.

 3. eNjck Says:

  Tv ramane sfant dar totusi ai face economie mare la curent mai ales ca eu stau cu tv si pc deschis mereu ca sa vad ce mai e ;;) :d/

 4. Blogu’ lu’ furSeC » Blog Archive » Na c? e duminic?.. Says:

  […] Andrei ne spune despreTeleviziune online de calibra buna […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: