Cel mai frumos Craciun

Acest post este unul normal, gandit si scris de mine, poate fi considerat si ca un raspuns la leapsea de la TheBes7, de cand sunt am petrecut 12 Craciunuri pana acum, acesta de anul acesta fiind al 13-lea. Nu a fost niciun Craciun de pana acum care nu mi-a placut, toate au fost pline de bucurii, am avut parte de cadourile dorite, de zapada nu prea din plin in oras, dar statiunea Ranca e doar la 18 km de orasul meu, deci ma pot duce acolo oricand.

Cel mai frumos Craciun de pana acum ? Se intampla acum 3 ani, eram mic, aveam doar 10 anisori, atunci nu ma dadeam cu schiurile, era cu saniusul. Pe langa intamplarea din anul acela in care m-am lovit la picior ( am intrat cu sania in stomb, a trebuit sa ma duc la spital ), lasand la o parte asta, deoarece s-a intamplat cu vreo 10 zile inainte de Craciun am continuat cu distractia. Vreo 5 zile inainte de Craciun inclusiv Craciunul mi l-am petrecut la Ranca. Toate bune si frumoase, cadouri, brad de craciun, masa cu toata familia respectiv prieteni, joaca cu bulgari, aruncari in zapada mare si deasa. In fiecare zi mergeam sa ma dau cu sania pe partie, si imi era foarte ciuda deoarece, eu eram prea mic pentru skiuri, o bateam intotdeauna la cap pe maicamea sa ma lase sa incerc si eu treaba cu schiurile, si intr-o buna zi inainte cu 1 zi de Craciun, am incercat, cu sustinerea mamei si cu puternicul potential am reusit, mi-a explicat un prieten cu care eram la cabana cum e treaba cu frana si ma dadeam si eu pe acolo, sa ma aflu in treaba. Oricum a fost foarte frumos acolo.

Pe langa schiuri, am avut parte de un cadou super, mult prea dorit si anume o multifunctionala, aveam calculator, aveam boxe aveam din toate componentele insa nu aveam imprimanta. De mult vruiam sa vad si eu cum e treaba cu imprimanta, cum se scoate, cum e mecanismul, cum aia, cum aia, si iata ca sunt aici, prin toate incercarile mele de a afla cate ceva despre anumit lucru, am ajuns sa stiu cate ceva despre fiecare component, ce face ala, ce face celalalt.

Mama era bucatareasa, ne gatea din ce este mai bun, ne facea sa ne simtim mereu bine, ne arata cum este un Craciun perfect, pot spune ca in aceea vacanta nu am avut nicio clipa proasta, mereu mi-a ocupat timpu cu cate ceva, mereu am fost cu zambetul pe buze, mereu simteam fiecare clipita. A fost cu adevarat cel mai frumos Craciun.

Daca asta a fost cel mai frumos Craciun al meu, vreau sa vad care a fost cel mai frumos Craciun si al vostru, asa ca la aceasta intrebare poate sa raspunda oricine.

Anunțuri

Etichete: , , , , ,

Un răspuns to “Cel mai frumos Craciun”

  1. aLLinuTz Says:

    Si acest articol imi place foarte mult 😉 …
    As lua si eu leapsa insa nu prea imi aduc aminte 😕 .. Oricum despre acest Craciun nu voi scrie in viata mea pe blog 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: